Kadıköy Wilo Servisi

Kadıköy Wilo Servisi 150TL Arıza Tespit Tamir

Teknik servis firmamız Wilo hidrofor ve pompa için aynı gün yerinizde servis hizmeti vermektedir. Kadıköy Wilo Servisi çağrı merkezine 444 67 02 numaradan hemen ulaşabilirsiniz.

Endüstriyel sektöründe bir çok ürün grubu bulunan Wilo için deneyimli teknisyenlerimizle hızlı ve nitelikli servis çözümleri sunmaktayız. Wilo Hidrofor, Wilo Sirkülasyon Pompası, Dalgıç Pompa, Foseptik Pompa Servis hizmetlerini bizden alabilirsiniz. 

Kadıköy Wilo Arıza Tamir Servisi

Wlo hidrofor tankı arızalarında vakit kaybetmeden bizi arayınız. Eski veya yeni model tüm Hidroforlar için servis vermekteyiz. Akış kontrollü hidrofor, otomatik hidrofor, Pompalı, Monofaze, Hidromatlı, yatay Tanklı, Entegreli tüm modellerde tamir onarım, arıza tespit ve bakım servisimiz vardır.

Kadıköy Wilo Arıza Tamir Servisi

Kadıköy Endüstriyel Wilo Servisi Hizmet bölgelerimiz :

  • Caferağa Wilo Servisi,
  • Rasimpaşa Wilo Servisi,
  • Ziverbey Wilo Servisi,
  • Göztepe Wilo Servisi,
  • Bostancı Wilo Servisi,
  • Fikirtepe Wilo Servisi,
  • Erenköy Wilo Servisi,
  • Hasanpaşa Wilo Servisi,
  • Kozyatağı Wilo Servisi,
  • Suadiye Wilo Servisi,

Wilo Stratos, Atmos, Yonos, Siboost, Wilo-Sub, Actun, Emuport, Rexa, Wilo Star, Varios, Wilo Top, Wilo Cronoline, Cronobloc, Veroline, Veronorm, Wilo Padus, Wilo Drain ve diğer tüm modellerde servis için bizi arayabilirsiniz.

Kadıköy Wilo Bakım Servisi

Hidrofor ve ısı pompaları bir çok alanda kullanılmaktadır. endüstriyel sanayide kullanıldığı gibi yaşam alanları içinde çözümler sunar. Firmamız Merkez Endüstriyel servis olarak eski yeni tüm Wilo ürünlerinde bakım onarım hizmeti vermektedir.

Teknik servis desteği sağlayan firmamız müşterilerine en ekonomik ücretlerle Wilo bakım hizmeti sağlar. Şimdi servisimize arayarak bakım gereken cihaz hakkında detaylı bilgi veriniz. Çağrı merkezimiz sizlere bakım ücretleri ve diğer teknik konularda hemen bilgi verecektir.

Kadıköy Wilo Yetkili Servisi

Kadıköy Wilo Endüstriyel Yedek Parça

Endüstriyel Hidrofor ve ısı pompalarında olası arıza durumlarında parça değişmesi gereken durumlar olacaktır. Arızalı parçaların mutlaka 1.sınıf kalite yada orijinal yedek parçalar ile değişimi gereklidir. Bunun dışında yapılacak her işlem yanlış ve hatalı olacaktır.

Merkez Endüstriyel Teknik servis firmamızdan tüm yapılacak işçilik işlemleri cihazlarından en yüksek performansı almanız içindir. Bu nedenle ikinci sınıf yan sanayi yedek parça kullanımı yapılmamamaktadır.

Kadıköy Wilo Yetkili Servisi

Anadolu Yakası Bölge Merkez Endüstriyel Servis olarak sizlere özel servis olarak hizmet veriyoruz. Wilo yetkili servisi işlemi firmamız tarafından yapılmamaktadır. Garantisi devam eden cihazlar, yeni satın alınmış Wilo endüstriyel ekipmanlar için yetkili servisine ulaşmanız gereklidir. Garantisi bitmiş cihazlarınız ve ürünler için firmamızdan uygun fiyatlarla özel Unox servis hizmeti alabilirsiniz.

Kadıköy Wilo servis hizmetlerimiz ilçemizdeki tüm semt ve mahallelerde vardır. Servis kaydı için çağrı merkezi üzerinden 7/24 bize ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir